Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.   Elfogadom
Termékek Menü

Törzsvásárlói program

Új hűségkártya programot indítottunk Ügyfeleinknek.

Ha még nem rendelkezik törzsvásárlói kártyával, akkor azt a lenti képre kattintva ingyenesen és kötöttségmentesen megszerezheti.

Törzsvásárlói kártya regisztráció

  Üzletünkben akár személyesen is regisztrálhat munkatársaink segítségével.

Miért érdemes ingyenes törzsvásárló kártyánkhoz hozzájutnia?

Célunk, hogy kialakítsunk egy olyan közösséget, melyben a kártyatulajdonosoknak exkluzív előnyöket biztosítunk
az akciós árainkon felül is.

Tekintettel arra, hogy cégünk a myWorld platformját használja, kártyáját nem csak nálunk, hanem országszerte és a világ 47 országában, több mint 120.000 cégnél, 400.000 elfogadóhelyen, valamint 12.000 online cégnél és webáruházban használhatja! Pld. ORAWEBARUHAZ.HU, CASIO.BOLT.HU, ORAGARAZS.HU Aliexpress, booking.com, mall.hu, eBay, stb.) Minden cégnél végzett vásárlás után pénzvisszatérítést kapnak ügyfeleink a bankszámlájukra és további kedvezmények is megilletik!

Ráadásul minden új kártyatulajdonos 1000 Ft kedvezmény kupont kap, amit 2019-ben levásárolhat webáruházainkban.

Hol váltható még be az 1000 Ft értékű kupon?

Amennyiben a jól ismert Casio márka teljes választéka közül szeretne válogatni, esetleg Casio órájához keres szíjat, kiegészítőt, a Casio.bolt.hu oldalunkon biztosan megtalálja!

Amennyiben meglepne valakit egy egyedi, stílusos és kiváló minőségű Zippo öngyújtóval vagy kézmelegítővel, látogasson el Öngyújtó.hu webáruházunkba!

Casio termékek webáruháza

Vizipipák, kellékek, Zippo termékekkel egybefonva

 

 
 
 
 

Keresés