Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.   Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Szállítás

Tisztelt Vásárlóink!

Minden vásárlónknak INGYENES SZÁLLÍTÁST biztosítunk csomagkuldo.hu csomagpontokra 2019. augusztus 15-től. Az akció visszavonásig érvényes.

 

Az áruházunkban többféle szállítási mód közül is választhatnak. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a nagyobb mérettel és súllyal rendelkező fali-, valamint kandallóórák szállítási költsége eltérhet az itt feltüntetettől.

Előre utalás:

  • Csomagküldő.hu csomagpontra 600Ft (Nagy méretű csomag 1300Ft)
  • Ön címére 1300 - 1500 Ft (Nagy méretű csomag 1500-1900Ft)
  • MPL Pontokra: Posta/MOL/Media Markt és csomag automatába 1200 Ft (Nagy méretű csomag 1500Ft)

Utánvét:

  • + 300 Ft

Személyes átvétel:

Guardo Watch Órabolt

2310 Szigetszentmiklós - Szent Miklós útja 10/2/D. 

Nyitva tartás: H-P 08:00-16:30-ig

Telefonszám: 06-24-955-463

Cégnév: Vivien 2002 Bt.

E-mail: info@oragarazs.hu

 

A feltüntetett szállítási költségek Magyarország területére vonatkoznak!

Minimum rendelési összeg 1990Ft

Szállítási határidő 1 - 4 munkanap.

GLS futárszolgálat

Szeretné tudni merre jár a csomagja? Klikk ide!

 


Posta átvételi pontok listája:

Klikk ide!

Ünnepi csomagpontok

Media Markt Posta átvételi pontok listája:

Klikk ide!

Szeretné tudni merre jár a csomagja?

Klikk ide!

Magyar Posta Nyomkövetés


MOL átvételi pontok listája:

Klikk ide

Új MOL pontok


Coop átvételi pontok listája

Klikk ide!


Csomagautomata lista megtekintése

Klikk ide!


Express One Hungary Kft. futárszolgálat

Szeretné tudni merre jár a csomagja? Klikk ide! 

DPD futárszolgálat

Szeretné tudni merre jár a csomagja? Klikk ide!


 


Vásárlástól való elállás

Előfordulhat, hogy a webáruházban kiválasztott termék mégsem olyan a valóságban, mint amilyet Ön szeretett volna, ezért Ön élhet az elállás jogával.

Az elállási jog gyakorlásának feltételei és módja A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásának költségén kívül Önt más költség nem terheli, a Vivien 2002 Bt. azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel a csomagot, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, 2 kolléga előtt kerül a csomag kibontásra, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)

A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a Vivien 2002 Bt. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. Ha a bankszámlaszám rosszul lett megadva a felelősség a vásárlóé!

Az elállási nyilatkozatot az alábbi linkről tudja letölteni : Klikk ide!

 
 
 
 

Keresés