Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.   Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Óraszerviz


Óraszerviz - Órajavítás - Elemcsere

Nem csak árusítjuk az órákat, hanem a szervizelésükkel is foglalkozunk.  Az általunk forgalmazott márkák, nálunk vásárolt modellek garanciális időn belüli és azon túli szervizelésében állunk készséggel vásárlóink rendelkezésére. Garanciális modellek esetén a szakszervizbe juttatást is biztosítjuk. Más márkák garancián túli szervizelését is vállaljuk.

Kollégáink egyaránt elvégzik mechanikus és kvarc óráik szerviz munkálatait. Legyen szó karbantartásról, a hordás következében előforduló karcok, kopások miatt szükséges polírozásról. Kérhetnek nálunk üvegcsiszolást, cserét is. Szíjcserét és elemcserét is végzünk, ezeket a termékeket a weboldalunkról is meg tudja rendelni. A weboldalon feltüntetett árak nem tartalmazzák a szíj le- és felszerelési, acélcsat méretre igazítási, és elemcsere munkavégzés díjakat.

Amennyiben az óra szerkezeti javításra szorul, vagy nyomáspróbával ellenőrzött elemcserét igényel, a javítási munkálatokat nem helyben tudjuk elvégezni, az órát átvesszük a hiba megállapításra és árajánlatot adunk, amit ha elfogad, elvégezzük a szükséges javítást.

Mivel a szervizelés nem minden esetben a helyszínen történik, ezért a munka elvégzésének időpontjába nem számít bele a leadott termék célállomásig (garanciális szakszerviz) történő el- és visszaszállításáig eltelt idő. 

Óraszervizünkben a következő javításokat, szervizeléseket végezzük el:

-    kar-, zseb és fali órák javítása
-    elemcsere
-    szíjcsere
-    vízállóság ellenőrzése
-    gyári üvegek cseréje, üvegcsiszolás
-    tok és csat felújítása

A felsorolt munkálatok nagy része nem helyben történik. Kollégáink a szervizre felvett termékeket továbbítják a megfelelő szakembernek. A várakozási időről kollégánk informálni fogja.

Guardo Watch Órabolt

2310 Szigetszentmiklós - Szent Miklós útja 10/2/D. 

Nyitva tartás: H-P 08:00-16:30-ig

Telefonszám: 06-24-955-463

Email: info@orawebaruhaz.hu

 

 
 

Keresés