Barion Pixel

Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálod, hogyan gondoskodtunk adataid védelméről. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.  

Menü

Női karóra

Női karóra trend idén

Egy karóra sosem divatjamúlt, hiszen a személyiségünket, a stílusunkat tükrözi. Ennek ellenére, a karóradivat is követi a legújabb trendeket. Vannak vissza-visszatérő márkák és modellek, amolyan örökzöldek, amelyek soha nem mennek ki a divatból, és vannak olyan extravagáns darabok, amelyek bár méltán megérdemelnék, mégsem túl népszerűek. Jelenleg a női karórák piacán a letisztult, kifinomult modellek hódítanak. Leginkább az arany, ezüst és rosé arany, acéltokos órák a legnépszerűbbek.

A kerek karóra tokot idén is jobban preferálják a tervezők, valamint jobban dominálnak a kecsesebb, kisebb átmárőjű (26 mm) modellek.A tökéletes karóra kiválasztásakor nem szabad figyelmen kívül hagyni a divat mellett saját stílusunkat, elképzeléseinket sem, hiszen a személyiség az, ami valóban divatossá teszi ezt a kiegészítőt.

Az orawebaruhaz.hu oldalon biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet! Oldalunkon megtalálja a legújabb és legdivatosabb CasioBocciaQ&QDaniel Klein, Ice-Watch, Anne Klein, Santa Barbara, Orient modelleket.

Rendezés:

Női karóra választék

Több ezernyi női karórát találsz nálunk számtalan színben és stílusban, hogy mindig a leginkább megfelelő legyen rajtad. Kiváló ajándéknak bámilyen alkalomra, bármelyik korosztálynak. Többéle típust és gyártót is forgalmazunk. Válogass kedvedre!

Női karóra típusaink:

  • Bőrszíjas női karórák
  • Kerámia karórák
  • Szövetszíjas karórák
  • Fémszíjas karórák
  • Műanyagszíjas karórák

Elérhetőség

Telefon: +36 20 821 7180

Email: info@orawebaruhaz.hu

Keress közel 20.000 óra között...