Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.   Elfogadom
Termékek Menü

Óraszíj

Régi órájának szíját ki szeretné cserélni? Az orawebaruhaz.hu oldalon több száz termék közül választhat. Többféle típusú órához kínálunk ilyen tartozékot, attól függően, hogy fémcsatos karóráról vagy műanyag szíjasról beszélünk. Rendelkezésére állnak műanyag, bőr és szövet szíjak, fém, acél és titánium csatok. Az általunk forgalmazott márkákhoz biztosan talál szíjat és csatot, széles színválasztékban. Óraszervizeléssel is foglalkozunk, így a problémás szíjat vagy csatot lecseréljük, a fémcsatokat pedig méretre is igazítjuk szükség esetén. A karórákhoz gyári szíjak is rendelhetőek. Amennyiben a weboldalunkon nem talál megfelelő szíjat, vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot. 

Hasznos tanács: Az óraszíjak tisztítása és karbantartása

A karórák is igényelnek némi odafigyelést.

A megfelelő tisztítás és karbantartás megsokszorozza óraszíjának élettartamát és egészségügyileg is fontos szempont. Az óraszíjak nagy igénybevételnek vannak kitéve, így célszerű elsajátítani a tisztítási módszereket a különféle karóraszíj típusok esetében. A fém óraszíjat mosogatószeres vagy szappanos vízzel, esetleg egy fogkefe segítségével bátran tisztíthatja. Öblítse le sima vízzel, majd hagyja megszáradni. A bőr óraszíjak esetében is szappanos vízzel megmoshatja a szíjat, majd hagyja teljesen megszáradni. Miután megszáradt, egy kis krémmel kenje be, hogy ne száradjon ki a bőrszíj, ráadásul nehezebben is fog repedezni. Puha ronggyal törölje le a felesleges krémet és fényesítse át! A műanyag óraszíjat a mosogatószivacs durvább oldalával, mosószeres vízzel tisztítsa át.

Casio bőrszíj Casio bőrszíj
Casio bőrszíj
Casio fémszíj Casio fémszíj
Casio fémszíj
Casio műanyagszíj Casio műanyagszíj
Casio műanyagszíj
Casio szövetszíj Casio szövetszíj
Casio szövetszíj
Rendezés:

Keresés