Barion Pixel

Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálod, hogyan gondoskodtunk adataid védelméről. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.  

Elfogadom
Menü

Pierre Cardin

A Pierre Cardin óra kollekció a karunkra varázsolja az idő stílusát!
A divatjós Pierre Cardin már eddig is a legnagyobb magasságokat érte el, az immáron hosszú múltra visszatekintő és fénylő karrierjével, avantgárd ruhák tervezésével, luxus életstílust szimbolizáló termékeivel, melyek a mai napig a kifinomult ízléssel rendelkező hölgyek, és urak kedvence. Élenjáró kreativitása nyomán létrejövõ geometriai formák a legtöbb embert ámulatba ejtik.
Egy a legnagyszerűbb dolgok közül, amit eddigi élete során létrehozott, és melyre méltán büszke, az a forradalmian újszerű Palais Lumiere felhőkarcoló, melyet építész unokaöccsével együtt álmodott meg. Az épület visszatükrözi Cardin legjellegzetesebb hagyományait – a klasszikus stílusjegyekkel is rendelkező, egyben lendületes vonalvezetéssel megálmodott épület tökéletesen illeszkedik a környezetbe; egyszerre sugároz időtlen eleganciát és egyben modern stílust.
Ugyanez a dinamizmus jellemzi a legmagasabb színvonalat képviselő Pierre Cardin óra és ékszer alkotásait. Lenyűgözően szép és állandóan megújuló óra és ékszer kollekciói magukon viselik Cardin kézjegyének stílusát, törekszik az egyszerűségre, ugyanakkor magában
hordozza a sikkes francia eleganciát.
Rendezés:

Keress közel 20.000 óra között...