Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Óraszerviz

 

Óra szervíz Órajavítás Elemcsere

Óraszerviz - Órajavítás - Elemcsere

 

Óraszerviz

Óraboltunk Pestmegye központi részén Szigetszentmiklós és Szigethalom találkozásánál a Lordok Háza Üzletközpontban található.  Ahol nem csak árusítjuk az órákat, hanem a szervizelésükkel is foglakozunk.  Az általunk forgalmazott márkák, nálunk vásárolt modellek garanciális időn belüli és azon túli szervizelésében állunk készséggel vásárlóink rendelkezésére. Garanciális modellek esetén a szakszervizbe juttatását biztosítjuk. Más márkák garancián túli szervizelését is vállaljuk. A szervizelés a legtöbb esetben nem a helyszínen történik.

Kollégáink egyaránt elvégzik mechanikus és kvarc óráik szerviz munkálatait. Legyen szó karbantartásról, a hordás következében előforduló karcok, kopások végetti teljes polírozásról. Kérhetnek nálunk üvegcsiszolást, cserét is. Szíjcserét és elemcserét is végzünk, ezeket a termékeket a weboldalunkról is meg tudja rendelni. A weboldalon feltüntetett árak nem tartalmazzák a szíj le és felszerelési, acélcsat méretre igazítási, és elemcsere munkavégzés díjait.

Amennyiben az óra szerkezeti javításra szorul vagy nyomáspróbával ellenőrzött elemcserét igényel a javítási munkálatokat nem helyben tudjuk elvégezni, az órát átvesszük hiba megállapításra és árajánlatot adunk, amit ha elfogad, elvégezzük a szükséges javítást.

Mivel a szervizelés nem a helyszínen történik, ezért a munka elvégzésének időpontjába nem számit bele a leadott termék célállomásig (garanciális szakszerviz) történő el és visszaszállításáig eltelt idő.

Óra szervizünkben a következő javításokat, szervizeléseket végezzük el:

-    kar-, zseb és fali órák javítása
-    elemcsere
-    szíjcsere
-    acél csatok méretre igazítása
-    vízállóság ellenőrzése
-    gyári üvegek cseréje, üvegcsiszolás
-    tok és csat felújítás