Az oldalon sütiket használunk a böngészés megkönnyítése, és a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az "Elfogadom" gomb megnyomásával a felhasználó elfogadja ezeket. Erről további információt Adatvédelmi Nyilatkozatunkban nyújtunk.  Elfogadom
Termékek Menü
0

Búvár karórák

Hasznos tanácsok a búvárórákhoz:

TILOS termálvízben illetve gyógyvízben viselni az órát (ezek olyan kémiai elemeket, ásványi anyagokat tartalmazhatnak, amelyek nem csak a tömítést károsítják, de a tokon vagy csaton is elszíneződést okozhatnak.) Soha nem szabad a vízben, illetve vizes állapotban a beállító koronát kihúzni, vagy a nyomógombokat működtetni. Menetes koronazárral ellátott modellek esetében mindig meg kell győződni a korona megfelelő zárásáról. 

Az általános célra készült (ISO 2281 minősítésű) karórákat – a vízállósági fokozattól függetlenül – soha nem szabad 18 - 25C°-tól eltérő hőmérsékletű vízbe bevinni. Az órának sem tesz jót, ha a megadott hőmérséklet-intervallumon kívül hosszú ideig áll. 

Ha mindezekre odafigyelünk, óránk sokáig hűséges társunk marad, és teljesíti elsődleges küldetését: mutatja a pontos időt!

Rendezés:
Nézet: