Az oldalon sütiket használunk a böngészés megkönnyítése, és a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az "Elfogadom" gomb megnyomásával a felhasználó elfogadja ezeket. Erről további információt Adatvédelmi Nyilatkozatunkban nyújtunk.  Elfogadom
Termékek Menü
0

Férfi karóra

Férfi karóra trend 2017

Egy karóra öltöztet. Egyesek úgy tartják, hogy egy férfiról a legtöbbet a cipője és a karórája mondd. Napjainkban a karóra még mindig a stílusos és kifinomult megjelenés egyik kulcsfontosságú eleme.

2017-ben a férfi karórák piacán a következő stílusjegyek jellemzőek:

Színek és anyagok tekintetében a bézs árnyalatok és a farmerhatású óraszíjak a legdivatosabbak. A férfi karórák között továbbra is hódítanak a színes, egyedi mintákkal, ábrákkal ellátott számlapok. A bőrszíjas, kifinomult és letisztult dizájnnal rendelkező acéltokos, nem túl nagyméretű órák még mindig divatosak, stílust és eleganciát sugároznak.

Tekintse meg webáruházunk kínálatát, és válogasson divatos modelljeinkből! Oldalunkon megtalálja a legújabb és legdivatosabb Casio, Boccia, Q&Q, Daniel Klein és Orient modelleket. További információért forduljon hozzánk megadott elérhetőségeinken!

AKCIÓS KARÓRÁK

Rendezés:
Nézet: